Bedrijfsruimte Nijmegen

 
 

Bedrijfsruimte uit de omgeving van Nijmegen

 
 
Bijsterhuizen 2118, Wijchen 5.78 km

950
in overleg

in overleg

Huidige status: te huur en te koop

Zeer complete bedrijfruimte / kantoorruimte / showroom op het centraal gelegen bedrijven terrein bijsterhuizen. Op korte afstand van de A73 en de A 50 . Logistieke hotspot per direct beschikbaar
 
 
Bijsterhuizen 2414, Wijchen 6.67 km

scherpe marktconforme huurprijs i.o.Huidige status: te huur

Full service kantoorruimte aangeboden op industrieterrein Bijsterhuizen te Wijchen. Diverse ruimtes beschikbaar van 20 tot 300 m2. Tevens verhuur van werkplekken mogelijk. Full service: aanname pakketten, koffie/thee voorziening, vergaderfaciliteit e.d.
 
 
De Bouwkamp 1a, Ooij 9.07 km

op aanvraagHuidige status: te huur

Kantoorruimtes van diverse oppervlakte’s te huur in een modern bedrijven centrum in de Ooij vlak bij Nijmegen. Ideaal gelegen met een prachtig uitzicht over de polder, voldoende parkeergelegenheid, centrale receptie en vrij te gebruiken vergader ruimte’s.
 
 
De Bouwkamp 3 1, Ooij 9.11 km

350,-Huidige status: te huur

Bedrijvencentrum De Bouwkamp is een representatief centrum, uitstekend geschikt voor dynamische ondernemingen met uitstraling. Het karakteristieke kantoorgebouw onderscheidt zich van andere gebouwen door een opvallende architectuur en een luxe afwerking.
 
 
Maasstraat 8, Cuijk 9.86 km

vanaf €90,- /m² / jaarHuidige status: te huur

Representatieve kantoorruimtes te huur in het zakencentrum “De Maasstaete” tegenover de schouwburg in het hartje van centrum Cuijk. De kantoorruimtes hebben verschillende afmetingen, huur is mogelijk vanaf 20m² t/m 391,6m².
 
 
Maasstraat 10, Cuijk 9.86 km

vanaf €100,- /m²/jaarHuidige status: te huur

Representatieve kantoorruimtes te huur tegenover de schouwburg in het hartje van centrum Cuijk. De kantoorruimtes hebben verschillende afmetingen, huur is mogelijk vanaf 80m² t/m 240 m².
 
 
Grotestraat 37, Cuijk 9.88 km

Huurprijs op aanvraag
verkoopprijs op aanvraag

Min m2: 0
Max m2: 0
Total m2: 0
Huidige status: te huur en te koop

Bedrijfswoning met winkel- en/of kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 188 m². Het pand is gelegen in het centrum van Cuijk, nabij de schouwburg, het horecaplein, winkelcentrum en de maasboulevard.