Bedrijfsruimte provincie Groningen

Alle aanbod in provincie Groningen

ALMERE (1) Groningen (3) Stadskanaal (1) WINSCHOTEN (1)
 
 

Laatste 10 objecten in provincie Groningen

 
 
Transportbaan 4, WINSCHOTEN

5500 pm
in overleg

in overleg

Huidige status: te huur en te koop

Aan Entree van Gemeente winschoten met pl mi 10.000 tot 12000 auto per dag Pand te gebruiken als perifere detaillhandel ook mogelijkeheid tot restaurant wok restaurant Dit pand heeft veel mogelijkheden
 
Paterswoldsweg 2, Groningen

vanaf 69Huidige status: te huur

Goedkope Kantoorruimte is 100% onafhankelijk en een begrip in Nederland. Naast kantoorruimte bieden wij kantoren, flexplekken en virtuele kantoren aan. Dus wilt u kantoorruimte huren op flexibele basis of met vast huurcontract? Wij helpen u graag.
 
Oldewierde, ALMERE

Huidige status: te huur

 
Groningen (GR), Groningen

275

Min m2:
Max m2:
Total m2:
Huidige status: te huur

Vanaf vandaag zijn er hier 3 werkruimtes beschikbaar! Ben je opzoek naar een kantoorruimte voor je onderneming? Of ben je een creatieve ondernemer, op zoek naar een ruimte voor je atelierwerk (schoon)? Schrijf je dan bij ons in en reageer!
 
Groningen (GR), Groningen

275Huidige status: te huur

Ben je op zoek naar een kantoorruimte of een plek voor jouw atelierwerk (schoon) of (foto)studio? Dan is deze locatie in Groningen echt iets voor jou! Je kunt hier direct aan de slag gaan! In deze locatie zijn er 4 werkruimtes beschikbaar.
 
Electronicaweg , Stadskanaal

€ 35,00 / m2 per jaar exclusief BTW en servicekosten

Min m2:
Max m2:
Total m2: 330
Huidige status: te huur

Bedrijfsruimte met kantoren , showroom , opslagruimtes , eigen keuken en toilet . Ideaal als kantoorpand met magazijn tevens voor diverse andere doeleinde geschikt , Atelier voor kunstenaars , ZZP-ers , Particulieren , webshop , praktijkruimtes e.a