Winkelruimte in Weert

 
We hebben helaas in weert nog geen winkelruimte in ons aanbod.
 

Winkelruimte uit de omgeving van Weert

 
 
Brugstraat 2 ev Staat 3, Nederweert 5.28 km

va 115€ pm2 pjHuidige status: te huur

Bedrijfsruimte geschikt voor winkel, kantoor, praktijkruimte, shop en shop, office in office, enz. Gelegen in het centrum randgebied Op de belangrijkste toegangsweg naar het centrum gebied. excellente zichtlocatie.
 
 
Dr. A. Mathijsenstraat 5, Budel 9.92 km

35000.00 per jaar

Min m2: 0
Max m2: 0
Total m2: 0
Huidige status: te huur

Recent geheel vernieuwde winkelruimte in centrum van Budel te Huur. Nu in gebruik als gecombineerde Dames Modezaak en Kapsalon.
 
 
Langstraat 3, Heeze 15.71 km

..op aanvraag / gunstigHuidige status: te huur

Winkel / showroom / detailhandelsruimte Op speciale detailhandelslocatie met grote bekendheid in regio, met name geschikt voor detailhandel op het gebied van wonen, tuin, vrije tijd en aanverwant. Ook vele andere vormen van bedrijvigheid mogelijk.
 
 
Bovenste Straat 38, Echt 19.59 km

huurprijs op aanvraag / nader overeen te komenHuidige status: te huur

Te huur, op top A1- locatie in het hart van het centrum van Echt, mooie representatieve nieuw te bouwen commerciële winkelruimte (totaal ca. 300 m²) , eventueel te splitsen in 2 winkelruimtes van ca. 150 m2. Nieuwbouw: oplevering ca. 1 september 2011.
 
 
Bovenste Straat 65, Echt 19.63 km

op aanvraag / nader overeen te komen

Min m2: 0
Max m2: 0
Total m2: 0
Huidige status: te huur

Op A1-locatie gelegen winkelpand in het centrum van Echt, naast de Hema en tegenover de ING Bank in DE winkelstraat van Echt in de directe nabijheid van Hans Textiel. Het winkelpand wordt geheel verbouwd, vernieuwd en uitgebreid. De oppervlakte van de
 
 
Bovenste Straat 63, Echt 19.63 km

Huurprijs op aanvraag / nader overeen te komen

Min m2: 0
Max m2: 0
Total m2: 0
Huidige status: te huur

Op A1-locatie gelegen winkelpand in het centrum van Echt, naast de Hema en tegenover de ING Bank in DE winkelstraat van Echt in de directe nabijheid van Hans Textiel. Het winkelpand is na een grondige verbouwing geheel vernieuwd en uitgebreid. Het opp